Je bent nu hier: Home / Workshops


 


Workshops in Zwolle?

Zin in een leuke en creatieve workshop? Bent u op zoek naar een originele activiteit voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon iets leuks om samen te doen met vriendinnen? Ik bied de volgende workshops aan:

Glas pimpen € 12,50

verhuur zwolle IMG 0360

Kinderworkshop glaswerk pimpen in halloween sfeer. De workshop wordt gegeven in onze, in halloween versierde workshopruimte, maar kan eventueel ook in overleg op locatie gegeven worden. De workshop duurt ca 2,5 uur incl. materialen, versnaperingen en ranja. Ook te boeken als kinderfeestje. Minimaal aantal deelenemers is 6 kinderen.

Bullhoofd € 32,50

verhuur zwolle IMG 0362

Bij deze workshop gaan we uit hout een bullhoofd figuurzagen met een handfiguurzaag en daarna decoreren naar eigen smaak. De workshop wordt gegeven in onze workshopruimte maar kan in overleg eventueel ook op locatie gegeven worden. De workshop duurt ca. 3 uur en is incl. een hapje en een drankje. 

Skull € 32,50

verhuur zwolle IMG 2255 x27

Bij deze workshop gaan we uit hout een skull figuurzagen met een handfiguurzaag en daarna decoreren naar eigen smaak. De workshop wordt gegeven in onze workshopruimte maar kan in overleg eventueel ook op locatie gegeven worden. De workshop duurt ca 3 uur en is incl een hapje en een drankje.

 

Ram € 32,50
verhuur zwolle IMG 2260 x27

Bij deze workshop gaan we uit hout een ram figuurzagen met een handfiguurzaag en daarna decoreren naar eigen smaak. De workshop wordt gegeven in onze workshopruimte maar kan in overleg eventueel ook op locatie gegeven worden. De workshop duurt ca 3 uur en is incl een hapje en een drankje.

 

Talking Stick € 27,50verhuur zwolle IMG 0495 2

De praatstok, luisterstok of talking stick. Deze werden gebruikt door indianenstammen bij vergaderingen van stamoudsten. Degene die hem vasthield was aan het woord en mocht je uit beleefdheid niet onderbreken. Al vroeg leerden de kinderen om goed te luisteren. Deze stok is goed te gebruiken bij gezinsgesprekken en kringgesprekken op basisscholen. Maar natuurlijk ook heel leuk voor de sier. Je maakt er 1 in de workshop maar kunt thuis zelf aan de slag en zo leuk een aantal in een vaas doen ter decoratie. Het werkt zeer ontspannend.